Suzique Zangles en Muziekworkshops Suzique Zangles Roosendaal – Brabant –

Zangles


Suzique geeft privé-zangles in Roosendaal op verschillende niveaus.Zanglessen voor beginners, amateurs en gevorderden. Basistechnieken worden correct aangeleerd en uitgebreid met diverse zangtechnieken om diverse klanken te kunnen maken tijdens een lied.

Bij Suzique zorgen we er voor dat je je ontspannen voelt tijdens de les, zo bereiken we meer en halen we het beste uit jou. We ontdekken tijdens de zangles samen wat jouw stem kan!

Op de pagina  Lestijden staan de tijden dat er les gegeven wordt en op welke tijdstippen er plek is voor nieuwe leerlingen. Opgeven voor het volgende schooljaar(2021-2022) is ook mogelijk. Volgend schooljaar is er meer mogelijk kwa tijden wegens uitbreiding.

De lessen vinden plaats aan de achterkant van Heliotroopdijk 130, aan de achterkant van het woonhuis is een aparte ingang voor de lesruimte.

Kijk op de pagina  Tarieven voor de kosten.

Voor de lessen is het absoluut niet noodzakelijk om noten te kunnen lezen. Wil kunnen we dit aanleren. Kijk op de pagina  Notenleer(solfège) – Muziekles voor nog meer informatie.

Contact