Suzique Zangles en Muziekworkshops Muziekles basisonderwijs

Muziekles in het basisonderwijs

Muziek zou op alle scholen veel aan bod moeten komen. Helaas is de realiteit anders omdat de leerkrachten/de school vaak niet weten hoe. Hier kan Suzanne de Wit u bij helpen.

Muziekles op scholen is belangrijk en kunnen wij voor u verzorgen. Suzanne de Wit gaat de klassen langs en geeft de leerlingen muziekles die nuttig en vooral leuk is. Leerlingen vragen na de lessen vaak nog aan hun eigen leerkracht of zij het lied nog eens mogen zingen, zo enthousiast zijn ze na de muzieklessen van Suzique.

Daarnaast kunnen we op uw basisschool(middelbare school) bijvoorbeeld samen een muziekproject/dag opzetten waar we klassen apart van elkaar muziek laten maken, of met heel de school. We kunnen thematisch en georganiseerd te werk gaan of juist veel uit de kinderen laten komen. Denk dan bijvoorbeeld aan een musical, deze kunnen wij voor u maken, begeleiden, etc.

Of heeft u een aantal kinderen op school die een instrument bespelen en u wilt hier gebruik van maken en/of juist stimuleren. Dan is er altijd de keuze om een schoolorkest te starten. Heeft u al een orkest maar heeft u enkel iemand nodig die ze begeleidt? Mail Suzanne de Wit en we bespreken samen de mogelijkheden. Op zoek naar een muziekworkshop voor een andere doelgroep? Kijk op de pagina  Muziekworkshops voor de mogelijkheden en/of neem  contact met ons op.