Suzique Zangles en MuziekworkshopsSuzique

Onze zangdocenten

Suzanne zangles

Suzanne de Wit

Eigenaresse/Zangdocente

De eigenaresse van Suzique is Suzanne de Wit. Van kleins af aan zingt ze, heeft ze meegedaan aan verschillende musical-klassen, en zangles gekregen op de muziekschool. Daarnaast heeft ze 5 jaar dwarsfluit gespeeld, ook in verschillende
orkesten. Zingen was alleen haar passie, dus daar is ze iets mee gaan doen.

Na de PABO is ze naar Antwerpen gegaan voor docent muziek en hierna heeft ze EVTS cursus level 1 en 2 gevolgd in Amsterdam.

Inmiddels bestaat Suzique 10 jaar, veel tevreden zangers en zangeressen hebben intussen les gehad van Suzanne de Wit. Hieronder ook Romy, zij startte in februari 2023 ook met zangles geven bij Suzique.

Sinds 3 jaar geeft Suzanne nu ook muzieklessen in het basisonderwijs, zo combineert ze zangles geven mooi met het basisonderwijs om scherp te blijven.

Romy Zangles

Romy Schutte

Zangdocente

Vanaf februari 2023 geeft Romy ook zangles bij Suzique. Ze komt uit Roosendaal en na het behalen van haar HAVO diploma is ze begonnen aan de PABO in Breda. Het lesgeven bestudeert ze al een tijdje en brengt dit met veel plezier in
de praktijk, maar ze wilde dit het liefst combineren met haar grootste passie: zingen.

Van kleins af aan oefent ze met veel verschillende muziekgenres. Ze begeleidt al een aantal jaar op verschillende basisscholen de eindmusicals van groep 8. Ook is ze al een paar keer de studio ingedoken om covers op te nemen en hoopt
ooit haar eigen liedjes te schrijven en te produceren.

In 2018 is ze begonnen met zanglessen bij Suzanne om haar stem beter onder controle te krijgen. In de tussentijd heeft ze zich over haar plankenkoorts heen weten te zetten en heeft ze meegedaan aan de jaarlijkse zangavond bij Suzique.
Daarnaast heeft ze ook een aantal keer gezongen in een bandje.

Romy’s doel tijdens de zanglessen is niet alleen om samen aan de slag te gaan met de verschillende technieken en jouw unieke stemgeluid te vinden, maar ook om jou uit je schulp te krijgen en met zelfvertrouwen en plezier te zingen!

+31 6 43971685

info@suzique.nl