Suzique Zangles en MuziekworkshopsSuzique
Zang- en muziekdocente Suzanne de Wit
Charissa Spijkers

Zangdocenten van Suzique

Zang- en Muziekdocente Suzanne de Wit

Suzanne de Wit

Eigenaresse/Zangdocente

De eigenaresse van Suzique is Suzanne de Wit. Van kleins af aan zingt ze, heeft ze meegedaan aan verschillende musical-klassen, en zangles gekregen op de muziekschool. Daarnaast heeft ze 5 jaar dwarsfluit gespeeld, ook in verschillende orkesten. Zingen was alleen haar passie, dus daar is ze iets mee gaan doen.

Na de PABO is ze naar Antwerpen gegaan voor docent muziek en hierna heeft ze EVTS cursus level 1 en 2 gevolgd in Amsterdam.

Inmiddels bestaat Suzique bijna 10 jaar, veel tevreden zangers en zangeressen hebben intussen les gehad van Suzanne de Wit. Hieronder ook Charissa, zij startte in het schooljaar 2021-2022 ook met zangles geven bij Suzique.

Sinds 2 jaar geeft Suzanne nu ook muzieklessen in het basisonderwijs, zo combineert ze zangles geven mooi met het basisonderwijs om scherp te blijven.


Charissa Spijkers

Charissa Spijkers

Zangdocente

Vanaf het schooljaar 2021-2022 geeft Charissa ook zangles bij Suzique. Ze komt uit Roosendaal en is in 2013 afgestudeerd in Breda als fysiotherapeute. Na jaren in dit beroep gewerkt te hebben, bleek dat ze hier haar voldoening niet uit haalde. Wat wilde ze graag van haar passie haar beroep willen maken. Muziek.

Ondertussen was ze begonnen met zanglessen bij Suzanne. Een half jaar na de start van de zanglessen kwam ze in een band terecht waar ze met veel plezier in heeft gezongen en waarmee ze verschillende optredens hebben mogen doen. Het altijd een feest is geweest om met andere muzikanten iets moois te creëren.

Om de muzikanten beter te begrijpen, meer theorie achter de muziek te leren en om zichzelf te kunnen begeleiden, is ze begonnen met pianolessen.Daarnaast heeft ze met veel plezier Level 1 van de Estill Voice Training afgerond voor meer achtergrondinformatie van de stem en het stemgebruik. Ook geeft deze training mooie extra tools om tijdens de zanglessen in te zetten.

Charissa’s doel tijdens de zanglessen is om het plezier van zingen bij jou naar boven te halen. Om jouw unieke stemgeluid te vinden en hiermee aan de slag te gaan!