Suzique Zangles en Muziekworkshops Suzanne de Wit – Suzique.nl – Zangles en Muziekworkshops

Suzanne de Wit

Suzanne de Wit

De eigenaresse van Suzique ben ik, Suzanne de Wit.
Heel mijn leven zing ik al, met alle liedjes die ik graag hoor(de). De liedjes van de musical van the sound of music(Nederlandse theater versie) waren toen ik jong was mijn favoriet.
Met de jaren is mijn smaak veel breder geworden, musical, pop, rock en ga zo maar door.
Zelf heb ik jarenlang zangles op de muziekschool in Roosendaal gehad en heb ik bij musicalklassen gezeten.

Nadat ik mijn diploma van de PABO behaald had, wilde ik toch graag meer met muziek doen. Toen ben ik naar Antwerpen gegaan en heb ik docent muziek gestudeerd.

Naast mijn opleiding gaf ik al zangles. Na zeer tevreden leerlingen en opdrachtgevers over mijn kwaliteiten, besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen.
Om zangles te geven en workshops voor het onderwijs te verzorgen. Een bedrijf dat ik steeds meer wil uitbreiden met leskisten, teambuilding, etc. Alles gericht op muziek.

Als mijn dagen gevuld zijn met muziek, ben ik gelukkig. Het doet iets met me. Wat ik eerder tijdens mijn lio(Leraar in opleiding, laatste stage op de pabo) in groep 8 hoorde van mijn stagebegeleider: “Als jij muziek geeft, dan straal je”. Dat was zeker een motivatie om ermee door te gaan.

De cursussen level 1 en level 2 van EVTS heb ik gevolgd om mijn kennis te verbreden en te verdiepen, en mijn leerlingen beter te kunnen helpen. Bij EVTS heb ik ontzettend veel geleerd, nu weet ik beter wat er in de keel zit en en wat er gebeurt met zingen.

Als u nog vragen heeft over mijn bedrijf of over mij, neem zeker contact met me op. Ik sta u graag te woord.